Welcome to IT-Shop!

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Termeni si conditii

Site-ul www.el-serv.ro este administrat de S.C. El-Serv S.R.L, cu sediul social in Toplita, Harghita, Str Dealului bl 3/L ap3, avand codul de inregistrare fiscala RO15831679, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J19/923/2003. In cuprinsul prezentului document urmeaza sa fie referita ca si El-Serv.

El-Serv face eforturi sustinute pentru acuratetea informatiilor prezentate. Cu toate acestea, se impune mentiunea ca descrierile produselor au caracter informativ, iar unele produse livrate pot diferi de prezentarea de pe site. De asemenea, pretul produselor prezentate poate fi modificat fara o notificare in prealabil.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil, fara atragerea obligativitatii din partea El-Serv in cazul epuizarii stocului.

Prin accesarea site-ului www.el-serv.ro se considera ca acceptati termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia in vigoare.

Pentru a folosi acest magazin va obligati sa furnizati date exacte si corecte despre identitatea dumneavoastra / a firmei pe care o reprezentati si, de asemenea, ne dati acordul de a emite factura fiscala fara semnatura Dvs. Datele obtinute in urma completarii formularelor de inregistrare au caracter strict confidential si nu vor fi instrainate unui tert.

Reguli de vanzare:

  • Preturile de pe pagina de internet contin TVA.
  • Modalitatile de comanda sunt: magazin online, prin e-mail.

Comenzi

Pentru lansarea unei comenzi este necesar fie sa va creati un cont de utilizator, completand toate campurile obligatorii, fie, daca nu doriti sa aveti un cont permanent, sa lansati o comanda rapida, care presupune completarea urmatoarelor rubrici: e-mail, nume si prenume, numar de telefon si adresa de livrare.

In ambele variante, pentru plasarea unei comenzi, va rugam sa adaugati produsele alese in cosul de cumparaturi. Pentru aceasta, completati cantitatea dorita si apasati butonul „Adauga in cos”. Vizualizati continutul cosului de cumparaturi apasand iconita cosului situata in partea dreapta sus.

Daca v-ati razgandit in privinta vreunui produs, este suficient sa apasati butonul marcat cu „X” pentru a-l sterge din cos. Cantitatile pot fi schimbate si din vizualizarea cosului. Actualizati cantitatea dorita si apasati pe butonul pentru modificare.

In cazul in care cantitatea solicitata este mai mare decat stocul disponibil, veti fi anuntati despre aceasta situatie.

Va rugam sa bifati optiunile „Sunt de acord cu termenii si conditiile privind Protectia Datelor cu caracter Personal” si „Declar pe propria raspundere ca am implinit 16 ani”. Site-ul va trimite un e-mail de confirmare comanda.

In situatia in care ati gresit unul sau mai multe produse din comanda, va rugam ca, in cel mai scurt timp din momentul in care ati observat greseala dumneavoastra, sa trimiteti in scris corectarea dorita pe adresa de e-mail office@el-serv.ro.

Livrare

Perioada de livrare a comenzii este de aproximativ 2 (doua) zile lucratoare si se realizeaza prin intermediul societatii de curierat Fan Courier

Costul transportului este de 25 lei pentru toate comenzile, indiferent de valoarea comenzii.

Retur produse

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Produsele trebuie trimise tot asa cum au fost primite, in ambalajul original cu toate accesoriile incluse / cadourile primite, ambalate corespunzator pentru a ajunge intacte la noi.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
Nu se acceptă produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Adresa de returnare a produselor este:

El-Serv Srl

Toplita , Harghita

str. Nicolae Balcescu Bl. B sc. 9 Parter

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.
Returnarea contravalorii produselor returnate se face prin virament bancar in contul transmis pe e-mail de catre Dumneavoastra cu precizarea ca titularul contului trebuie sa fie aceeasi persoana pe numele careia s-a emis factura.

Garantii

Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica oferita de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, defectiuni cauzate de fenomene naturale .

In cazul defectiunilor de natura tehnica, exceptie facand cele survenite in urma utilizarii necorespunzatoare, produsul beneficiaza de garantie comerciala.

Va rugam sa expediati produsul in ambalajul original sau in orice alt ambalaj care sa asigure aceeasi siguranta a expedierii, insotit de certificatul de garantie si documentul care atesta achizitionarea produsului. Va rugam sa pastrati in conditii bune certificatul de garantie; orice deteriorari sau modificari ale acestuia vor duce la anularea garantiei!

Pentru expedierea produselor acestea se ambaleaza cu grija inainte de a le preda curierului, pentru a fi protejate in timpul transportului.

In cazul in care produsul nu este trimis ambalat corespunzator si ajunge deteriorat la noi va fi expediat inapoi pe costul clientului, fiind scos din garantie.

De asemenea, daca produsul ajunge in Depozitul El-Serv si se constata ca este deteriorat, a fost utilizat necorespunzator sau in conditii improprii produsul nu va mai beneficia de garantie (va fi scos din garantie), iar reparatia si expedierea acestuia catre client se poate efectua doar contra cost. Costurile acestuia se vor comunica prin e-mail sau telefonic de catre departamentul service.

Cart

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop